Не е голямо предлагането на недвижими имоти в София Малашевци
недвижими имоти в София Малашевци

Интересът към офертите за недвижими имоти в София Малашевци е слаб


Предлагането недвижими имоти в София Малашевци не е активно. Кварталът е застроен предимно с еднофамилни къщи с дворове, има и не много панелни блокове. Инвеститорския интерес към тази част на столицата е слаб, което е причина новото строителство да е изключително слабо представено.
Малашевци се намира в североизточната част на София. Не е далеч от централната част на града. Това, че е слабо заселен се дължи на факта, че по-голямата част от неговата територия е заета от Гробищен парк „Малашевци“. На територията му има основно училище и гимназия по изобразителни изкуства. Магазинната мрежа е представена от търговски обекти със стоки от първа необходимост. Едно от най-колоритните места в София е битакът, най-големият пазар за антики и вещи втора употреба, който е разположен именно в този квартал.
 

Предложенията за недвижими имоти в София Малашевци са основно за къщи


Има не много, но разнообразни оферти за къщи в продажба в района. Общото между тях са просторните им дворове. Има предложения за стари постройки, нуждаещи се от реновиране за 36 400 евро, такива, на етап груб строеж, както и наскоро завършени, с локално отопление и стопански постройки, достигащи до цена от 210 000 евро.
Изборът за недвижим имот в София Малашевци, подходящ за складово помещение не е голям както за наемане, така и за покупка. Предложенията за жилища под наем се свеждат до няколко предложения за стаи и самостоятелни едностайни апартаменти. Средната им наемна цена е 3,57 евро/кв.м.
Цената за парцели, подходящи за строителство, е 65 евро/кв.м., и тя е една от най-ниските за района на столицата.
Винаги най-добрите оферти за недвижими имоти в София ще намерите на:
http://www.domaza.bg/%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D0%B8%D0%BC%D0%B8_%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B8_%D0%B2_%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт