Обяви за жилища в Пловдив ново строителство

жилища в пловдив ново строителствоТърсене на жилища в Пловдив ново строителство

Пловдив е един от най-красивите градове в България, съчетаващ богати традиции с модерен  живот. Заради активната дейност на местните творци и общественици по опазването на автентичния облик на града, той заслужено спечели титлата „Европейска столица на културата 2019”. „Градът под тепетата” привлича внимание с разнообразието на красива старинна архитектура в идеалния център и стремежа към модерност в новите жилищни комплекси. Пазарът на недвижими имоти тук е стабилен, като предложенията за жилища в Пловдив ново строителство са много и разнообразни. Търсят се и апартаменти в сгради, строени през последните няколко години.
 

Избор на жилища в Пловдив ново строителство

Не са малко хората от региона на Пловдив, които търсят лична и професионална реализация в града.  Тук има по-голям избор на работни места, което се отразява и върху търсенето и предлагането на жилищни имоти. Градът е разделен на две части от най-пълноводната река в България – Марица. На север от нея е разположен само един от кварталите, известен като Кършияка. Южно от реката е същинската част на Пловдив, включваща останалите пет квартала. Изборът на апартамент ново строителство в някой от районите зависи от индивидуалния вкус и предпочитанията на купувачите, както и от динамиката на цените.  Все пак най-предпочитани за живеене са центърът на града, квартал Кършияка и Кючук Париж. Жилищни имоти се търсят и в останалите квартали.
 

Оферти за продажба на жилища ново строителство Пловдив

В сайтовете на агенциите за недвижими имоти има много актуални обяви за апартаменти в новостроящи се сгради и жилищни комплекси в Пловдив. Освен апартаменти от нов тип, в центъра на града се предлагат и самостоятелни къщи с луксозно изпълнение. В жилищна сграда в идеалния център се предлагат за закупуване едностайни, двустайни, тристайни и многостайни апартаменти с акт 16. За тези, които желаят да инвестират в жилищен имот, може да се окаже подходящо предложение за имот в квартал Кючук Париж в близост до парка Белите брези.
 

Изгодни предложения за закупуване на жилища ново строителство в Пловдив

Към момента желаещите да се сдобият със собствено жилище в града имат богат избор от различни предложения, някои от които са много изгодни. В нова сграда с акт 16 в Тракия се предлага за закупуване двустаен апартамент за по-малко от 40 хил. евро. В квартал Каменица 2  „на зелено” се продават двустайни и тристайни жилища.

Намерете изгодни оферти за жилища в Пловдив ново строителство  на: http://www.domaza.bg/жилища_в_пловдив_ново_строителство/
Подобни статии от този сайт