Интерес към апартаменти под наем Бистрица

Апартаменти под наем БистрицаОферти за апартаменти под наем Бистрица

 
Бистрица е едно от най-старите села в полите на Витоша и най-голямото от всички. През него преминават две реки, като  оттук започват и много планински пътеки. Мястото е изключително подходящо за отдих и туризъм, а за желаещите да живеят постоянно сред повече чист въздух и красива природа, офертите за имоти тук са повече от атрактивни. През последните години Бистрица се утвърди като район, предпочитан от хора с много добър социален статус. Интерес има към парцели за застрояване, като се изграждат все повече затворени комплекси, състоящи се от еднофамилни къщи. Имотите са луксозни и предлагат много удобства на своите обитатели. Изгодно жилища могат да се купят основно в сгради в строеж. Подчертан интерес има и към обявите за апартаменти под наем Бистрица.
 

Луксозни апартаменти под наем Бистрица

 
В не малко нови затворени комплекси се предлагат апартаменти с различна площ под наем. Оферти има за многостайни и тристайни апартаменти, и за къщи. Самите имоти, предлагани като самостоятелни жилища под наем, обикновено представляват отделна  еднофамилна сграда в комплекс или етаж от къща. В елитен комплекс  в подножието на Витоша се предлагат апартаменти с различна площ. Тристайно жилище може да бъде наето за сумата от 1000 евро на месец. Имотът е със стилно, модерно обзавеждане, като в цената му не са включени таксите за поддържка на комплекса.
 

Избор на апартаменти под наем в Бистрица

 
Наемането на апартамент в Бистрица е чудесна възможност за прятен краткосрочен отпуск или за постоянно местоживеене извън натовареността и шума на големия град. Транспортните връзки тук са много удобни, а съчетанието с красива природа дава основание за високите цени на имотите. Все пак офертите се отличават с голямо разнообразие, като има и много евтини такива. Апартамент от 64 кв. м, представляващ етаж от по-стара къща в Бистрица, може да бъде нает дългосрочно за 170 евро. 470 евро ще струва на наемателите по-просторно жилище с площ 200 кв. м.
 

Нов апартамент под наем в Бистрица

 
Към Бистрица принадлежат и девет вилни зони, сред които Манастира, части от Малинова долина и Герена. Интересът към ново строителство там също е голям. Четиристайно жилище в кооперация от нов тип в Малинова долина може да бъде наето за 750 евро на месец. Модерно обзаведен тристаен апартамент в същата вилна зона в сграда с контролиран достъп се предлага под наем за 550 евро месечно.
Намерете изгодни оферти за апартаменти под наем Бистрица на: www.domaza.bg/апартаменти_под_наем_бистрица/
 
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт