Избор на склад под наем в Стара Загора

склад под наем в стара загораРазнообразни оферти за склад под наем в Стара Загора

Развитието на леката и хранително вкусова промишленост в Стара Загора определя динамиката на пазара на недвижими имоти.  Много фирми имат производства на територията на града, при което са им необходими помещения за съхранение на продукцията. Увеличеното търсене предполага и голямо предлагане. Затова офертите за склад под наем в Стара Загора се отличават с голямо разнообразие. В интернет могат да бъдат открити различни предложения от собственик или от агенция за отдаване на помещения за промишлена и търговска дейност. Цените се определят от местоположението на имота, както и от  неговата квадратура и общо състояние.
 

Склад под наем в Стара Загора от собственик

Все по-често самите собственици на имоти публикуват оферти за отдаване под наем или продажба.  Стара Загора като град не прави изключение от общата тенденция в страната. Причините са основно в това, че пряката комуникация между собствениците и наемателите спестява комисионните такси за брокерите, които са в размер на един месечен наем. По този начин договореностите между страните са с повече динамика, като е възможно да се уговори и приспадане от цената за извършване на ремонт на помещението от наемателя.
 

Склад в Стара Загора под наем от агенция

Агенциите за недвижими имоти в Стара Загора публикуват много оферти за складове под наем. В предложенията присъства подробна информация за помещенията, придружена със снимки. Повечето обяви са за имоти в индустриалната зона, в покрайнините на града или в близките села. Някои от складовете са с много големи размери, с товарни рампи и осигурена охрана. В случаите, когато  наемната цена за помещението подлежи на договаряне, това е посочено в офертата. При наемане чрез посредник обикновено се сключва договор и с двете страни за оглед и след това, ако се постигне договорка, се заплаща комисионна за посредника.
 

Склад в Стара Загора под наем за краткосрочно ползване

В редица случаи, когато се налага съхранение на продукция, преди тя да бъде превозена до местоназначението си,  може да се вземе склад под наем за няколко дни. При такава ситуация отново се сключва договор между страните, като те могат да ползват услугите на посредник или да се договорят помежду си. Много фирми работят с едни и същи собственици на складове и са се разбрали за сключване на типови договори, когато това е необходимо. Когато дадено помещение се използва периодично под наем от една и съща фирма, обикновено се прави сериозна отстъпка от цената.

Намерете изгодни оферти за склад под наем в Стара Загора на: http://www.domaza.bg/склад_под_наем_в_стара_загора/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт