Нараства търсенето на парцели в Бояна
 

парцели в боянаАтрактивни са предложенията за парцели в Бояна

 
Квартал „Бояна“ се намира южно от центъра на София. Той е един от най – престижните крайградски квартали, намиращ се само на 7км. от централната част на столицата. Разположен е в полите на планината „Витоша”, над „Околовръстен път”, между кварталите „Драгалевци” и „Княжево”. От години е притегателно място за живене от хора с по – висок социален статус. Именно това провокира строителните предприемачи да инвестират в тази част на София. Свободните парцели в Бояна бързо се разпродават и на тяхно място се изграждат нови и модерни сгради, предимно жилищни.
 

За жилища се купуват най – често свободните парцели в Бояна

 
В миналото „Бояна“ е било село в покрайнините на София, а днес е наричан елитен квартал. Застроен  е предимно с нови, луксозни еднофамилни къщи. В момента се строят нискоетажни жилищни кооперациии фамилни къщи със съвременна архитектура. Някои от новите комплекси предлагат контролиран достъп, 24-часова охрана и видеонаблюдение. Има детски съоръжения и места за спорт за възрастните. В района строителството продължава и не случайно  търсенето на парцели нараства.
 

Доходна е покупката на парцел в Бояна

 
Покупката на парцели винаги е била предпочитана от строителните предприемачи, най – вече  заради високата доходност от все повече нарастващите стойности. В елитните райони, като Бояна, например, свободните парцели почти не се задържат. Сделките с тях се сключват бързо. Все още основни купувачи на терени са българите.
 

Парцел в Бояна, едно добро решение!

 
„Бояна“ има какво да предложи на жителите си. Забележителностите в района не са малко. Има добра инфраструктурата, много зелени площи. Предимствата на квартала са чистият въздух, отличните транспортни връзки с града и красивата панорама към Витоша. Освен това, според брокери, цените в района трайно ще се покачват, което нарежда квартала в топ 5 на най – добрите столични райони за живеене. 

http://www.domaza.bg/парцели_в_бояна/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт