Търсене на недвижими имоти Русе ново строителство

недвижими имоти русе ново строителствоОферти за недвижими имоти Русе ново строителство

Русе е най-големият български град  по поречието на река Дунав. Разположен на самата граница с Румъния, той е важен транспортен, икономически и образователен център. Заради красивата архитектура на старата част градът е известен още като „Малката Виена”. По централните улици могат да бъдат разгледани сгради в стиловете необарок, модерн, неокласицизъм и сецесион. Всичко това, заедно с живописната атмосфера, която привнася изгледът към реката, прави града привлекателен за живеене и работа. През последните години се наблюдава известен спад на инвестиционния интерес към Русе, но поради географското му положение на граничен град, най-вероятно това ще бъде преодоляно. Засега обаче не се наблюдава много голямо търсене на недвижими имоти Русе ново строителство.  Имоти с жилищно и търговско предназначение се търсят основно в сгради, строени през последните няколко години. Изграждат се няколко нови кооперации.
 

Продажба на жилищни недвижими имоти Русе ново строителство

Към момента има няколко оферти за продажба на жилища в сгради в строеж в Русе. Предложения има за обект в идеалния център на града. Изборът на апартаменти там е голям, като купувачите могат да се спрат на конкретен имот според индивидуалните си финансови възможности. Предлагат се за закупуване жилища „на зелено”  с различна площ, като най-евтино може да се вземе едностайно жилище за малко над 42 хил. евро. Предлагат се и обширни апартаменти от над 100 кв. м. Цените на някои от тях надхвърлят 100 хил. евро. Има и оферти за жилища в готови сгради отново в идеалния център, като средно големите се търгуват за около 70 хил. евро.  Жилищна кооперация се строи и в квартал Възраждане. Там се продават апартаменти, мезонет, гараж и ателие.
 

Наем на недвижими имоти ново строителство Русе

В Русе има редица обяви за наеми на апартаменти, магазини, заведения и офиси в сгради, построени през последните няколко години. Интерес има най-вече към жилищата и помещенията в центъра на града. Цените са високи, като просторно жилище там може да бъде наето  за около 300 евро.
 

Търговски недвижими имоти в Русе ново строителство

В сайтовете на агенциите за недвижими имоти в Русе се предлагат за закупуване, включително и „на зелено”, помещения за офиси и магазини в строящи се сгради. Интерес има основно към търговските помещения в идеалния център в кооперации от нов тип, строени през последните години. Наемането на просторен магазин в модерна сграда в центъра излиза около 1000 евро месечно.

Намерете изгодни оферти за недвижими имоти Русе ново строителство  на: www.domaza.bg/недвижими имоти русе ново строителство/
Подобни статии от този сайт