Разнообразие на пазара на недвижими имоти в Ямбол

недвижими имоти в ЯмболЯмбол се намира в югоизточната част на България и е разположен в Тунджанско-странджанската низина. Градът е построен на двата бряга на р. Тунджа – четвъртата по големина в страната. Община Ямбол е уникална като структура и граничи от всички страни с населените места на община Тунджа. Намира се в Югоизточния район за планиране, който включва областите Ямбол, Сливен и Бургас.

Предлаганите в Ямбол недвижими имоти са както къщи и вили от селски тип, така и модерни луксозни имоти. В зависимост от предпочитанията на клиентите, тук пазарът предлага имоти съобразени с всеки вкус. В новопостроените жилищни сгради се предлагат както малки, така и големи апартаменти. В кварталите на Ямбол недвижими имоти се продават на по-ниски и по-изгодни цени. Панелните апартаменти са най-евтини. Най-голямо е търсенето на недвижими имоти в Ямбол на двустайни жилища. Търсят се и тристайни апартаменти, но по-рядко. Най-предпочитани от купувачите си остават апартаментите в тухлените блокове или в новопостроените жилищни сгради.

Луксозни предложения на пазара на имоти в Ямбол също не липсват. Продават се мезонети, както и апартаменти в центъра на града, и апартаменти с голяма квадратура. Купувачи за тях обаче почти няма.

Пазарът на недвижими имоти в Ямбол предлага къщи и вили на достъпни цени в местности, разположени съвсем близо до града. Извънгардските имоти са едни от най-активните сегменти. Ако човек, не е трудно да намери недвижим имот в Ямбол, на доста изгодна цена.

Подобни статии от този сайт