Търсенето на квартири в Кърджали без посредник е умерено
 

квартири в кърджали без посредникОбявите за квартири в Кърджали без посредник са разнообразни

Кърджали се намира на 250 км от София, на 100 км от  Пловдив, близо е до Асеновград, Момчил град, Хасково и Димитровград. Кърджали е живописно вписан в малка долина по двата бряга на река Арда в сърцето на източните Родопи. Разположен е между два големи язовира - Студен кладенец на изток и Кърджали на юг. Заради развитата си икономика, много хора се установяват в града, за да работят. Те търсят жилища сами, без участие на трети лица и  се насочват към квартири в Кърджали без посредник . Така спестяват 50% от първия наем, които иначе биха дали на посредници.
 

Кварталите с най – добри условия за живеене са добре познати на наемателите на квартири в Кърджали без посредник

Най – добрите квартали за живеене са „Център“ „Студен кладенец“, „Байка“, „Възрожденци“, „Веселчане“. Удобната транспортна врзъка и уредената инфраструктура привличат клинетите да изберат именно тези райони. Хората, решили да се установят в града, предварително са проучили всички условия, които предлагат тези квартали. По територият Кърджали не може да се сравни с Пловдив, например, и огледите на апартаментите става сравнително бързо.
 

Цената на квартира в Кърджали без посредник е достъпна

Около 300 лева е месечната цена на двустаен апартамент в Кърджали. В центъра цените са малко по – високи, но предлагат повече удобства. Жилищата са в нови коооперации, някои след основен ремонт и дори имат мазе. Сред обявите за квартири се срещат такива, в които не е живяно досега и новите електроуреди не са използвани. Стаи под наем също има в града. Тяхната цена е около 20-40 лева на вечер. Може да се намери и по – евтин вариант, ако търсенето е по – обстойно.
 

Планинският град привлича наемателят на квартира в Кърджали без посредник с условия за работа и туризъм

В икономически аспект Кърджали е проспериращ град. Тук са съсредоточени голяма част от отраслите в България. Развити са машиностроенето, добивът на полезни изкопаеми, цветната металургия, шивашката  и хранително-вкусовата промишленост. В града има много предприятия, дружества и фирми в тези отрасли. В компании работят много хора, които успешно се реализират. Пре последните години за икономиката на района допринася и туризма. Освен планински въздух и прекрасна природа, Кърджали се слави и с уникални археологически разкопки и артефакти. Около града се намират много крепости и разбира се, археологическия комплекс „Перперикон“, който е бил обитаван още през епохата на Халколита преди 8000 години.

http://www.domaza.bg/квартири_в_кърджали_без_посредник/
Подобни статии от този сайт