Има добри предложения за квартири във Враца без посредник

квартири във враца без посредникТърсенто на квартири във Враца без посредник е умерено

 

Град Враца се намира на 112 км северно от София, на около 40 км югоизточно от Монтана и на 14 км северозападно от Мездра. Градът е разположен в полите на Врачанската планина и заемайки територия по двата бряга на река Лева, е разгърнат в северното подножие на Врачанския Балкан. В общината са развити текстилна промишленост, шивашката, хранително-вкусовата промишленост и още много. Заетите в тези сектори, които не са от града търсят квартири във Враца без посредник. Имотите в този регион не са високи и опцията без посредник е предпоставка да се намери една наистина евтина квартира.
 

Кварталите, в които най – много се наемат квратири във Враца без посредник

 
Квартири се наемат най – често в кварталите „Kамера – Художник“, „Самуил“, Дъбника“, „Околчица“. Разбира се, най – привлекателното място е центърът, където и наемите са малко по – скъпи. Търсенето е ориентирано, предимно към новото строителство, а изискванията на клиентите е жилището да е напълно обзаведено. Средните цени на двустайните апартаменти са около 300 лева, наемът на стая излиза доста изгодно. Те се предлагат за краткосрочно и дългосрочно ползване.
 

Инфраструктурата и перспективите пред  града привличат наематели на квартира във Враца без посредник

Градът има потенциял да се развива икономически. Тук живеят много подготвени специалисти с висше и средно образование, които може да останат в града и да помогнат за неговото икономическо подобряване. Има компании, които развиват успешен бизнес в региона и е въпрос на време градът да привлече още инвеститори. Враца има добре изградена инфраструктура и комуникации. Транспортните връзки в града също са добри. Има редовен автобусен транпосрт от Враца до София.
 

Благоприятното местоположение на града е фактор, който наемателят на квартира във Враца без посредник не пренебрегва

Една от най-големите забележителности на Враца е проходът „Вратцата”. На мястото, където река Лева минава през планинския масив, с времето се е образувал приказен проход. Високите вертикални скали са предпочитано място за екстремен туризъм. Враца предлага и прекрасни възможности за селски туризъм. Също така в града много добре развит  и спалеологичния туризъм. Регионът е богат на пещери – повече от 500. Най-известна, от които  е пещерата Леденика. Всичко това, в съчетание с прекрасните гледки, чистия въздух и зеленината, превръщат Враца в желано място за живеене.  

http://www.domaza.bg/квартири_във_враца_без_посредник/
Подобни статии от този сайт