Засилва се търсенето на имоти в Пловдив от собственик
 

имоти в пловдив от собственикРасте интересът към имоти в Пловдив от собственик

Превръщането на Пловдив в индустриалната столица на България увеличава постоянно инвестиционния интерес. Ключовото местоположение на града го прави развит индустриален и логистичен център и привлича все повече компании, в това число и големи световни производители от различни сектори, които инвестират и разширяват дейността си в региона. Това води до разкриване на работни места и търсене на нови кадри. Затова и е логично да има голямо търсене на имоти в Пловдив от собственик. Новодошлите в града под тепетата, които имат свободни парични средства, се рашават на покупка на жилище, често избягвайки услугите на агенциите.
 

Има търсене на имоти в Пловдив от собственик

 
Пловдив е един от градовете с най-много сделки с жилища на глава от населението Инвеститорският интерес в областта на недвижимите имоти в града се е увеличил значително за последните години. Купуват се както жилища, така и офиси и магазини. Хората предпочитат да се диобият с имот, без да ползват услугите на агенции. Така спестяват пари, които може да вложат в други дейности .
 

Покупка на имот в Пловдив от собственик е добра инвестиция

 
В града активно се изграждат жилищни, административни и търговски площи, за да отговорят на търсенето.  Цената им варира в зависимост от локацията и квадратурата. Според експерти моментът е особено подходящ за влагане на средства в ликвидна собственост. Инвестицията ще се изплати бързо и гарантира добри доходи. Най – важното е имотът да е на добро местоположение, в района да има подре поддържана инфраструктура и редовен градски транпсорт.
 

Защо е добро решение купуването на имот в Пловдив от собственик

 
Пловдив чрез "Тракия икономическа зона" ще продължи да бъде притегателен център за специалисти от Южния централен район, които идват тук, за работа и по-високо заплащане. Много е вероятно част от тези специалисти да пътуват всеки ден и да бъдат стимулирани за това от компаниите и общините.  Но други ще искат на първо време да наемат, а след това и да купят жилища в Пловдив и да се пренесат тук със семействата си, казват експертите.

http://www.domaza.bg/имоти_в_пловдив_от_собственик/
Подобни статии от този сайт