Недвижими имоти бг ново строителство

имоти бг ново строителствоКаква е актуалната информация за имоти бг ново строителство?

Имотният пазар в България в сегмента „ново строителство“ през последните години се развива с изключителни темпове. Застрояването по Черноморието, в големите градове на страната и дори в по-малките населени места се намира на активно ниво, отчитат показателите в края на всяка година. Интересът към жилищни имоти бг ново строителство както за лични нужди, така и за инвестиционни цели, непрекъснато нараства. В сравнение със старите панелни блокове, новото строителство има редица предимства. Закупувайки нов апартамент, вие трябва само да му направите вътрешно довършване и да го обзаведете. Когато имате стар апартамент, ремонтите по него, понякога, са безкрайни и отнемат не само много време, но и доста разходи от финансов характер.
 

Защо да изберем имоти бг ново строителство?

Разбира се, новите имоти освен много предимства, имат и някои недостатъци. Към основния от тях може да отнесем по-малките квадратури на стаите и наличието на разделение в пресмятането на полезната площ – освен чистата жилищна към общата квадратура на имота се прибавя и т.нар. общи части. Към тях спада % от стълбището, мазите и другите общи пространства на сградата. Тоест, когато ви предлагат нов апартамент с площ от 70 кв.м., трябва да имате предвид, че реалната му жилищна използваема площ ще бъде от порядъка на 60 кв.м. Като друг минус на новото строителство може да бъде отнесена прилежащата инфраструктура. Често, особено в кварталите, изникват нови блокове насред голямо поле, а наоколо дори няма нормални асфалтирани улици.
 

Покупка на имот бг ново строителство за инвестиция

Днес е много модерно да се купуват имоти с инвестиционна цел. Мнозина, разполагащи със спестени парични средства, търсят варианти за покупка на имот, който да им носи доходи. Основно клиентите се ориентират към покупка на нов апартамент, който да бъде отдаван под наем. Този начин е особено популярен както в големите градове на страната като София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Русе, където търсенето на квартири винаги е на високо ниво, така и по Черноморието, в най-добрите ни курортни комплекси. Покупката на ваканционен имот край морето може да стане печеливша инвестиция, ако изберете новият ви имот да се намира на атрактивно място, смятат експерти.
 

Ваканционен имот бг ново строителство

В продължение на казаното в по-горния абзац, можем да посочим кои са най-желаните курорти за покупка на ваканционен имот с инвестиционна цел. Това са курортите Слънчев бряг, Свети Влас, Поморие, Равда, Созопол, Несебър, Златни пясъци, Бяла. В най-големия курортен комплекс по българското Черноморие Слънчев бряг има огромен брой жилищни комплекси, в които апартаментите са закупени точно с такава цел – отдаване под наем на туристи през летния сезон. Хората, които идват на почивка в България, предпочитат да отседнат в обзаведен апартамент с кухня, отколкото да плащат за скъпи хотели със съмнително изхранване, отчитат агенциите за имоти.

Разгледайте разнообразието от имоти бг ново строителство в портала http://www.domaza.bg/имоти_бг_ново_строителство/
Подобни статии от този сайт