Как да постигнем изгодна продажба на двустаен апартамент Варна Лятно кино Тракия

Двустайни апартаменти ЛК Тракия ВарнаРемонт на двустаен апартамент Варна Лятно кино Тракия

 
Има много критерии за избор на апартамент при покупка: площ, етаж, разстояние на закупеното жилище до спирки на обществения транспорт, до централната част на града, нивото на инфраструктурата в района на местоположението на самата сграда. Но преди всичко всеки купувач обръща внимание на състоянието на закупения апартамент и най-вече на първото си впечатление, което се появи по време на първия оглед. В резултат от визуалното възприемане, както казват експертите, често зависи крайното решение на потенциалния купувач. Тогава възниква съвсем очевиден въпрос: да правим ли на продавания двустаен апартамент Варна Лятно кино Тракия ремонт или да го обявим в състоянието, в което се намира? Определено, да на ремонтите, казват експерти.
 

Предпродажна подготовка на двустаен апартамент Варна Лятно кино Тракия

 
Ремонтът е необходим, защото купувачът ще вземе окончателно решение само след щателен оглед на апартамента. Естествено, той ще се радва да види пред себе си нови боядисани стени или тапети, чисти подови настилки, равни тавани, а не мърляви стени и изгнили от влагата тръби в банята. Всичко зависи от конкретното състояние на даден имот. Ако той е за тотален ремонт, то по-добре да намалите цената и да го продавате в този вид, отколкото да вложите големи средства за ремонти, които в повечето случаи не се изплащат напълно. В случай, че състоянието на апартамента не е много отчайващо, добро решение би било да му направите козметичен ремонт. С едно леко и нескъпоструващо освежаване може да постигнете учудващо добър резултат и висок интерес на потенциални купувачи.
 

Огледи на двустайни апартаменти Лятно кино Тракия

 
Експертите недвижими имоти съветват в това отношение да се съсредоточите върху класа на имота, който се продава. Ако собственик  продава своя апартамент, спадащ към категорията „икономичен клас“, то тогава не е необходимо да се извършват големи и скъпоструващи ремонти. Ще бъде напълно достатъчно да освежите жилището с нови тапети или да пребоядисате стените и таваните. Потенциалните купувачи на двустайни Лятно кино Тракия от категорията „бюджетни имоти“ са хора със средни доходи. Този момент е важно да бъде отчетен, когато се замисляте за евентуални ремонти на продавания апартамент.
 

Двустайни апартаменти Лятно кино Тракия под наем

 
Този район на Варна е привлекателен не само за купувачи на жилищни имоти, но и за наематели, които търсят добри локации и разнообразие на оферти за квартири под наем. Лятно кино Тракия се отличава с добро местоположение, удобна близост до центъра на града (с автомобил за 10 минути, пеш за 20 минути), както и с добре уредена инфраструктура – магазини, аптеки, банки, училища, детски градини, автобусни спирки. Наемните цени зависят от типа имот, неговото състояние и обзавеждане. Наемите в ЛК Тракия започват от 400-450 лева на месец. Търсите двустаен апартамент Варна Лятно кино Тракия? Ще намерите разнообразие от акутални оферти в портала за имоти www.domaza.bg/двустаен_апартамент_варна_лятно_кино_тракия/
 
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт