Какви са стъпките при покупка на апартаменти София център от строител?

Апартаменти София Център от строителИзбор на апартаменти София център от строител

 
Началният етап на една нова сграда е моментът, когато вече е закупен строителният парцел и е направена първата копка. Този вариант е най-изгоден за купувачите, но и е най-рискован, тъй като преди получаване на разрешение за строителство, фирмата няма право да продава апартаменти. Изготвя се предварителен договор за покупко-продажба на апартаменти София център от строител и се резервира жилище. Вторият момент за покупка на апартамент настъпва след официалния старт на продажбите. Тук тези купувачи, които най-бързо се ориентират, ще получат възможността първи да изберат най-желания от всички представени апартаменти и да си харесат най-добрите жилища по критерии като изложение, етаж, разпределение и т.н. Последната възможност за покупка и най-сигурната е когато сградата е напълно построена. В този момент, обаче, цените са най-високи, но и рискът е на практика нулев.
 

Покупка на апартаменти София център от строител

 
Покупката на жилища в нова сграда, в сравнение с покупката на апартаменти от вторичния пазар, има както редица предимства, така и някои недостатъци. Плюсовете са: по-изгодна цена, няма нужда да изучавате правните аспекти на живота на всички предишни собственици. В допълнение, купувачът се нанася в изцяло нов имот, което означава, че има добри комуникации, възможност за довършване на интериора по собствен вкус, възможност за собствено място на паркинга и т.н. Но недостатъците на първичните жилища в никакъв случай не са по-малко от плюсове. Най-големият от тях е рискът сградата да не бъде довършена.
 

Апартамент София център от строител: предимства и недостатъци

 
Почти винаги строителните фирми продават апартаменти в нови сгради още по време на строителството им. Това означава, че няма да можете да се нанесете в закупения апартамент веднага след подписване на договора. Също така винаги съществува риск от неизпълнение на посочените срокове за строителство или дори спиране на проекта. За щастие, подобни случаи са все по-рядко срещани на пазара през последните години. Покупката на апартаменти София център от строители трябва да се прави обмислено и отговорно. Избирайте строител, който има доказана репутация и се слави с качествено изпълнение на своите обекти.
 

Инвестиция в апартамент София център от строител

 
Като европейска столица, София е привлекателно място за инвестиции. Все повече клиенти – както от България, така и от чужбина – проявяват небивал интерес към инвестиране в недвижими имоти. Няма нищо по-добро, по-перспективно и по-печелившо от инвестиция в имоти, разположени в центъра на София. Цените в тази част на столицата са най-високи, но това не спира заинтересованите клиенти, които искат да вложат парите си в качествен и рентабилен имот, отчитат експертите от водещите агенции в София. Намерете актуални и изгодни предложения на апартаменти София център от строител в портала за имоти www.domaza.bg/апартаменти_софия_център_от_строител/
 
Подобни статии от този сайт