Апартаменти под наем в София Илиянци – локация и инфраструктура
 

апартаменти под наем в софия илиянциМестоположение при търсене на апартаменти под наем в София Илиянци

 „Илиянци“ е най-северният квартал на София, намиращ се на 6км от центъра на града. Централната част на района се намира на хълм, а в източната му част преминава река Какач. Разположен е между кварталите „Требич“, „Бенковски“ и „Свобода“. Съчетанието между градска среда и природа го правят необикновено място за живеене, от хората търсещи апартаменти под наем в София Илиянци.
 

Строителство при търсене на апартаменти под наем в София Илиянци

В миналото „Илиянци“ е било село, основано край манастир „Св.Илия“, откъдето произхожда и името на квартала. Селото е придобило своя нов статут на квартал на столицата през 1961 година. Днес пространствата в тази част на града са търсени предимно с цел промишлено строителство. Комплексът е застроен предимно с двуфамили жилищни сгради.
 

Инфраструктура при търсене на апартамент под наем в София Илиянци

Район „Илиянци“ е застроен предимно с халета, складове, административини и производствени сгради. В квартала са разположени училище, читалище, поща, поликлиника, храмът „Св.Илия“, стадион „Локомотив“,  Северния парк, както и един от най-големите търговски центрове в страната – стоков базар „Илиянци“. В квартала могат да бъдат открити и множество промишлени обекти, петролна база, военен полигон и църковен завод. Комуникациите в района са добри. Транспортът е редовен и е представен от автобусни  и трамвайни линии, автогара с северни крайградски линии и железопътна гара.
 

Пазар при търсене на апартамент под наем в София Илиянци

София е градовете с най-голямо население в страната. Всяка година столицата привлича много нови жители с разнообразните си възможности за лично и професионално развитие. Динамиката на търсенето на имоти в последните години налага засилване на новото строителство,а цените на жилищата отговарят адекватно на големия интерес. Квартал „Илиянци“, със своето удобно разположение и изградена индустриална зона привлича много инвеститори, а развитата инфраструктура и съчетанието от природа и градска среда го правят предпочитано място за живеене. Откриването на подходящ апартамент под наем в тази част на София е възмжно, благодарение на услугите на компетентните професионалисти и навременното информиране от страна на клиентите.

Намерете много изгодни обяви за апартаменти под наем в София Илиянци на Нашия сайт: http://www.domaza.bg/апартаменти_под_наем_в_софия_илиянци/.
Подобни статии от този сайт