Апартаменти под наем в Бургас Меден рудник зона А – едни от най-желаните в града

апартаменти под наем в бургас меден рудник зона аДобрият баланс между цената и качеството – ключов за интереса към апартаменти под наем в Бургас Меден рудник Зона А

Кв. „Меден рудник“ е най-големият бургаски комплекс. Намира се на югозапад от центъра на града. Свързва се с него посредством няколко големи булеварда, основен от които е „Захари Стоянов“. Районът се дели на няколко зони, като най-близката до централната част на Бургас е зона А. Интересът към апартаменти под наем в Бургас Меден рудник зона А, винаги е бил завишен. Това се дължи на факта, че районът е типично жилищен, с развита инфраструктура, предлагащ всичко необходимо за нормален начин на живот. В същото време офертите по отношение на недвижимостта са много и добре балансирани. Всички по-малки или по-големи изисквания на клиента могат да бъдат изпълнени. Добър е и балансът цена-качество заради богатото предлагане – от маломерни панелни жилища в построени през 60-те и 70-те години типови панелни осеметажни блокове до просторни апартаменти в сгради, изградени през последните пет-десет години.   

Апартаменти под наем в Бургас Меден рудник зона А – предимства и недостатъци

Зона А на бургаския квартал „Меден рудник“ е най-облагородената и модернизираната от всички други зони. Предлага качество на живот с голям и отлично поддържан парк, няколко болнични заведения, училища, детски градини, новопостроени места за отдих и детски площадки, банкови клонове, търговски центрове, РУП, спортни терени, църква и пощенска станция. Като се прибави и голямото изобилие на всякакъв тип жилищни сгради, се разбира защо апартаментите под наем в Бургас, кв. „Меден рудник“, зона А, определят търсеното и предлагането, както в района, така и в целия град Бургас. Кварталът е свързан с редовен градски транспорт до центъра на града. През лятото по главните пътни артерии стават и локални задръствания, особено в пиковите часове. Това понякога се смята като недостатък на района, но подобряването на транспортната инфраструктура и построяването на големия пътен възел „Меден рудник“ в голяма степен подобри достъпността на квартала, зона А.

Апартамент под наем в Бургас Меден рудник зона А – какъв да бъде

През последните 15 години в кв. „Меден рудник“, зона А, започнаха да се строят много нови сгради, които промениха визията и имиджа му на типично панелен комплекс. Това, разбира се, прави избора на апартамент под наем в Бургас, кв. „Меден рудник“, зона А, много разнообразен, но не и лесен. Въпросът дали жилището да бъде новопостроено или в стара сграда, е личен и споровете „за“ и „против“ са много, с достатъчно аргументи и от двете страни. Важно е районът, а оттам и сградата, да са функционални, лесно достъпни и да удовлетворяват притежателя си съобразно неговия начин на живот. От качеството на имота зависи и наемната цена, която е в широки граници. Кв. „Меден рудник“, зона А, е подходящ за хора на всякаква възраст – както за млади работещи семейства, така и за пенсионери. Бъдещите планове на общинската администрация за допълнително облагородяване на градската среда ще го направи още по-привлекателен за живеене и инвестиции.

Цената на апартамент под наем в Бургас Меден рудник  Зона А

Безспорно цената на апартаментите под наем в Бургас, кв. „Меден рудник“, зона А, е от решаващо значение за неговата привлекателност. Самият комплекс „Меден рудник“ не е от най-скъпите, което прави недвижимите имоти там предпочитани. Важно е имотът да е на контактно място, до магазин, спирка на градския транспорт и в непосредствена близост до него да има достатъчно места за паркиране. От голямо значение е тишината през нощните часове и почивните дни. На тези изисквания апартаментът под наем в Бургас, кв. „Меден рудник“, зона А, отговаря напълно. Оттук нататък клиентът може сам да прецени кои допълнителни фактори и изисквания ще го принудят да избере конкретен имот в района. Въпрос на личен избор е и дали жилището ще се намира до основен булевард или вътрешноквартална уличка, до малко магазинче или до голям хипермаркет, до спирка на градския транспорт или пък до спортна площадка.

Намерете изгодни обяви за апартаменти под наем в Бургас, кв. „Меден Рудник“, Зона А на: www.domaza.bg/апартаменти_под_наем_в_бургас_меден_рудник_зона_а/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт