Разнообразни обяви за апартаменти Велико Търново ново строителство

апартаменти велико търново ново строителствоТърсене на апартаменти Велико Търново ново строителство

Велико Търново е един от най-красивите български градове. Разположен в централната част на страната в непосредствена близост до историческия хълм Царевец, той притежава неповторимото обаяние на стара българска столица. Възрожденската архитектура на стария град се съчетава с модерността на кварталите. Мястото е привлекателно за бизнес и е предпочитано за живеене от всички, които държат на добрите транспортни връзки с цяла България, но избягват пренатовареността и  шума на най-големите градове в страната. Тук пазарът на недвижими имоти е стабилен, като има и голямо търсене на апартаменти Велико Търново ново строителство. По-голяма част от предложенията са за жилища в сгради с акт 16. Има и оферти за жилища в кооперации и комплекси, строени през последните няколко години.
 

Продажба на апартаменти Велико Търново ново строителство

Агенциите за недвижими имоти  традиционно предпочитат да предлагат на своите клиенти жилища в добре изглеждащи нови сгради с модерна архитектура и всички съвременни  предимства като топло и хидроизолация, например.  Сериозен плюс на всяка оферта за продажба на апартамент е наличието на достатъчно места за паркиране в сградата, в която се намира, или в непосредствена близост до нея. Тази тенденция при търсенето на жилищни имоти се отнася и за Велико Търново.
 

Оферти за апартаменти във Велико Търново ново строителство

Към момента има разнообразни предложения за закупуване на нови апартаменти във Велико Търново. Двустаен в широкия център на града се търгува за 40 хил. евро. Тристайно жилище в квартал Акация може да бъде закупено за малко над 65 хил. евро. Обзаведен тристаен апартамент в квартал Колю Фичето се предлага за закупуване за сумата от 71 600 хил. евро. Луксозен многостаен апартамент с площ над 140 кв. м. в широкия център може да бъде закупен за сумата от 120 хил. евро. Обзаведен тристаен апартамент в Зона В с площ над 130 кв. м. се продава за 65 хил. евро.
 

Наем на апартаменти ново строителство Велико Търново

Интерес има и към наемането на нови апартаменти във Велико Търново. Градът традиционно се свързва със студентския живот, тъй като тук са намира едно от най-популярните висши учебни заведения в страната – Търновския университет „Св. Кирил и Методий”. Двустаен апартамент  в квартал Бузлуджа се предлага под наем за 205 евро месечно. Наемът на тристайно обзаведено жилище в центъра е около 220 евро.

Намерете изгодни оферти за апартаменти Велико Търново ново строителство  на: http://www.domaza.bg/апартаменти_велико_търново_ново_строителство/
Подобни статии от този сайт